At give et vibrator æg som gave sent i ægteskabet

02 november 2019 Anders Lundtang Hansen
At give et vibrator æg som gave sent i ægteskabet

Mange mennesker forestiller sig, at ældre ægtepar ikke har noget sexliv, og det kan måske hænge sammen med, at man selv nedstammer fra nogle ældre mennesker, man er vokset op med – og man har i forvejen svært ved at forestille sig, at ens forældre har haft et sexliv.

De ældre bevæger sig langsomt, fra naturens side skal de ikke kunne levere flere børn til verden, og de viser måske ikke samme affektion for hinanden i ægteskabet, som man synes, hører sig til.

Endvidere er det jo en type mennesker, som de færreste mennesker føler sig tiltrukket af, og sådan skal det helst være for artens overlevelse, da ældre mennesker nok næppe kan opfostre yngre mennesker, som de kunne, da de var i en noget yngre alder.

Ofte forklarer ældre mennesker da også, at hvis de fanger sammen i en sen alder, for eksempel hvis de er blevet enker eller enkemænd, at de gerne vil have nogen at dele det sidste af livet med, rejse, have det sjovt og så videre.

Det handler ikke i samme omfang om at danne en tilværelse sammen og skue fremad, for den tid er løbet fra dem.

Men samtidig hører man også, at ældre mennesker forklarer, at en del af hemmeligheden ved at holde sig ung i sindet og kroppen blandt andet er at dyrke sex. Det kan være med til at forlænge livet endda.

Og hvorfor skulle ældre mennesker da også fornægte sexlivet, fordi de er blevet gamle, specielt når der findes så mange præparater, der kan gavne dem på mange fronter.

På samme måde kan vibrator trådløst æg være noget, som de kan bruge i sexlivet, når de gerne vil spice det lidt op, eller de måske bliver mere udkørte, som de ikke gjorde før i tiden, hvor de så nu mere automatisk kan fortsætte lidt længere.

Flere Nyheder