De gange hvor en dør må komme ned

27 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du har sikkert også oplevet det, at du er ved at flytte et møbel ind i et rum, og så kan det lige nøjagtig ikke komme ind, uanset hvordan du vender og drejer det.

Faktisk skyldes det, at døren står i vejen med de få centimeter, der er der, når døren er åben, og der er derfor kun én løsning: At hægte den af.

Det er faktisk ikke så svært, som man måske skulle tro, for mange døre er sat ned over nogle hængsler, hvorfor man bare skal løfte dem op for at tage dem af.
Det er så lidt mere besværligt at få dem på igen, og man skal helst være to personer om det, som er gode til at koordinere.

Men det er besværet værd, når man skal til at flytte ting ind og ud af et lokale, og det tager virkelig ikke så lang tid det arbejde med at få døren af og på igen.

døre

Døren kan komme i vejen

Det kan jo også være mens, at man indretter den rummet, at det er nemmere at danne sig et stort overblik, hvis der ikke er en dør eller flere i vejen for ens udsyn.

Det kan være en grov omgang indretning, hvorfor man ender med at gå ind i den dør, den smækker i, eller den klapper op i ting, som den kan ødelægge.
Her er det virkelig forsvarligt, at man tager den af, mens man indretter.

Dette kan også komme på tale, når man er ved at male rummet, så døren her heller ikke er i vejen.

Så er det også smart den dag, hvor man har mange besøgende, at man ikke skal bruge tid på at åbne og lukke en dør, hvis man ved, at der skal mange igennem en passage, så man alligevel kan tage døren af i den periode.

Det skal dog ikke være døren til toilettet!

Flere Nyheder