De mange fordele ved indvendige skydedøre

30 september 2019 Sara Mortensen
De mange fordele ved indvendige skydedøre

Danskernes præferencer hvad angår indretning af hjemmet ændres kontinuerligt, og lige nu kan det observeres, hvordan skydedøren vinder indpas; og det er der ikke noget at sige til! En skydedør er nemlig en super smart løsning – den fås i et væld af udgaver og kan dermed matche ethvert hjem og enhver stil, og så er den virkelig funktionel.

Med et skydedør kan du – som med en hvilken som helst anden dør – lukke et rum af, hvilket jo er den primære funktion. Men de kan også noget særligt; de kan åbne op, så to rum ganske naturligt kommer i forlængelse af hinanden, og det frigiver ekstremt meget plads – hvilket kan være ekstremt praktisk. For mange vil det være oplagt at vælge at installere en sådan dør mellem spisestue og dagligstue, så man kan åbne op til fx større fester.

Ønsker man at invitere mere naturligt lys indenfor, kan man lade valget falde på en skydedør med et glasparti. Ved en sådan model spredes lys mellem rummene, men du har stadig mulighed for at aflukke for støj fra eksempelvis TV’et eller emhætten.

Vælger du en skydedør med glasparti, kan det også bidrage til din indretning hvad design og stil angår, da det i et sådant tilfælde ikke blot er en dør med en glat og hvid front.

Ligegyldigt hvor stor eller lille en åbning du ønsker, så vil det være en idé at overveje, om du helst vil have en større dør, eller to dobbeltdøre i mindre størrelsesskala.

Også praktikken kan være udslagsgivende; dobbeltdøre bør man som udgangsunkt vælge, hvis der er plads til at dørene kan skydes fra og “ligge på” eller “være i” væggen på begge sider. 

Er dit dørhul derimod placeret i et hjørne, vil der i de fleste tilfælde ikke være plads til mere end en enkelt dør. Kort sagt: størrelsen er altså afhængig af væggen ved siden af åbningen.

Hos Melholts Handelscenter findes et bredt udvalg af indvendige døre – altid i højeste kvalitet og til gode priser!

Find dine nye døre hos Melholt og oplev service i særklasse – de sidder altid klar til at hjælpe, råde og vejlede!

Flere Nyheder