Få hjælp til rekruttering hos et kompetent vikarbureau

24 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Står du og mangler ekstra hænder til at løse en opgave i din virksomhed? Så tag kontakt til et professionelt vikarbureau.

Hvorfor skal jeg bruge et vikarbureau?

Du bør tage kontakt til et vikarbureau hvis du vil være helt sikker på at din nye medarbejder er den helt rette til opgaven. Et vikarbureau formidler udelukkende dygtige og kompetente vikarer som er 100% indstillet på midlertidigt arbejde.

Samtidig sørger et vikarbureau altid for at screene de profiler, som optages i bureauets emnebank, således at bureauet kan være helt ikker på at lave de mest optimale matches. Det betyder at dit vikarbureau til hver en tid vil kunne fremsøge egnede kandidater til netop din stilling, og præsentere dig for vikarer som er top motiverede og helt klar til at indgå i din medarbejder stab.

vikarbureau

Spar tid og besvær med et vikarbureau

Når du lader et vikarbureau forestå alt hvad der handler om rekruttering af nye medarbejdere undgår du at skulle rive kostbare arbejdstimer ud af kalenderen for selv at bruge tid på denne krævende proces.

Du skal ikke selv bøvle med at skrive et stillingsopslag, gennemgå de mange ansøgninger, og udvælge de egnede kandidater til samtale. Og du slipper helt for selv at skulle afholde disse samtaler, hvilket koster både tid og energi. Alt dette klarer dit vikarbureau – og du kan være sikker på at et kompetent vikarbureau vil levere den mest kvalificerede vikar som matcher dine behov til perfektion.

Samtidig er det vikarbureauet som forestår alle formaliteter i forbindelse med ansættelsen. Du betaler dit vikarbureau et fast beløb for den aftale periode – og så klarer vikarbureauet alt hvad der handler om pension, ATP, ferie, barsel og lignende. Og du vil selvfølgelig altid have mulighed for at forlænge kontrakten, skulle der opstå behov for at beholde medarbejderen i længere tid.

Find dit lokale vikarbureau på dkvikarservice.dk.

Flere Nyheder