Få hurtigt tid til røntgenundersøgelse

04 november 2019 Astrid Pedersen
Få hurtigt tid til røntgenundersøgelse

Når du er kommet til skade, eller din læge finder det nødvendigt at lade dig undersøge ved hjælp af røntgen eller ultralyd, kan du med en henvisning i hånden få en tid hos en røntgenklinik. Er du bosiddende i Region Hovedstaden, kan du med fordel vælge Røntgenklinikken Nørrevold.

Hvorfor skal jeg vælge Røntgenklinikken Nørrevold?

Der er mange gode grunde til at vælge Røntgenklinikken Nørrevold som fast røntgenklinik. For det første er klinikken befolket af såvel utroligt kompetent personale i form af læger, sygeplejersker og radiologer, for det andet er der meget kort ventetid på undersøgelser af alle arter, og for det tredje har klinikken en fantastisk central beliggenhed lige ved Nørreport Station. Dette sikrer, at alle har nem adgang til klinikken via offentlig transport.

Hvilke ydelser tilbyder Røntgenklinikken Nørrevold?

Røntgenklinikken Nørrevold tilbyder stort set alle former for røntgen eller ultralyds undersøgelser. Du kan blandt andet få røntgen fotograferet hjerte og lunger (thorax), spiserør, bryst, bihuler, halshvirvler, brysthvirvler, lændehvirvler, bækken, hofteled, knæ, skulderled, hånd og håndled samt fod og fodled.

For ultralyds undersøgelser gælder, at du kan få undersøgt hals, skulder, bryster, øvre og nedre maveregion, muskler, led, urinveje, testikler og pung. Røntgenklinikken Nørrevold tilbyder også klinisk mammografi, som især bruges til afklaring af eventuelle ondartede knuder i brysterne.

Kan jeg bliver undersøgt på Røntgenklinikken Nørrevold?

Som udgangspunkt kan alle, som har en henvisning fra egen praktiserende læge eller special læge, få tilskud fra den offentlige sygesikring, således at en røntgen eller ultralyds undersøgelse hos Røntgenklinikken Nørrevold er gratis for patienten.

Hos Røntgenklinikken Nørrevold kan man bestille tid via det online booking system, såfremt man er i besiddelse af en sådan henvisning. Ønsker du en røntgen eller ultralyds undersøgelse udført som privat person uden henvisning, eller er du medlem af sygesikringens gruppe 2, opkræves honorar svarende til ydelsen.

Du kan se alle priser, og læse mere om røntgen eller ultralyds undersøgelse, på noerrevold.dk

Flere Nyheder