Flødekartofler er perfekte at have med til fællesspisning

Hvis I snart skal til fællesspisning med nogle venner, i dit barns klasse, med nogle naboer eller et andet sted, tænker du sikkert nu over, hvad du skal tage med at spise. Det skal helst være noget, der er nemt at lave. Dermed slipper du for at skulle stå i flere timer, inden I skal af sted. Samtidig skal det jo også helst være noget, der er meget velsmagende. Dermed vil der være flest muligt, der kan lide det. Til en fællesspisning er der ofte både børn og voksne, og det må gerne være noget, som alle kan lide. 

En virkelig nem ret, som du helt klart bør overveje, er flødekartofler. Der skærer du kartofler og løg i skiver og lægger det lagvist i et fad. Derefter hælder du fløde over, til det er dækket, og så skal det ellers bare stå og bage i ovnen til kartoflerne er møre. Nemmere kan det næsten ikke blive. Det gør også, at du kommer til at have tid til en masse andet, mens kartoflerne er i ovnen. Har du ikke en god opskrift på flødekartofler, kan du nemt finde den på dk-kogebogen.dk. 

Der er en række forskellige fordele ved, at du tager flødekartofler med til fællesspisning. Udover at det er nemt, smager det virkelig godt. Den søde fløde og de møre kartofler, der nærmest smelter i munden, danner en liflig kombination, som både børn og voksne vil være vilde med. 

Derudover kan flødekartofler gå til en lang række forskellige former for kød og andre retter. Hvis der er for eksempel er nogle, der har frikadeller med, vil det være helt perfekt at kunne spise nogle lækre flødekartofler til. Det samme gælder med kyllingelår, spareribs, pølser og mange andre former for kød. Derudover er det selvfølgelig også en ret, som vegetarerne kan spise. 

Emilie Jacobsen