Foretrækker du et langt eller et kort kursus?

05 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er jo ikke altid, at man kan vælge længden på det kursus, man gerne vil på, men man kan måske se sådan nogle som 4D.dk, der udbyder et kursus, og så kan man finde et med tilsvarende emne hos en anden udbyder, hvor det har en anden længde.

Er det ene så bedre end det andet?

Får man mere ud af et længere kursus, eller er det bare at trække tingene i langdrag, hvor man hellere må sige til folk, at de kan undersøge videre derhjemme?

Eller er et kort kursus kun sådan et, hvor man lige når at skrabe overfladen, uden man får noget indholdsmæssigt ud af det, man kan tage med videre?

Det kommer egentlig mest an på, om man er god til at formidle, og her bør du helt sikkert tage dem, vi nævnte først, hvis du vil have mest ud af et kursus – om det er kort eller langt.

Kurser

Længden på et kursus er nøje tilpasset

Selvfølgelig er der nogle kurser, som der kræver den længde, som de nu er sat til, for hvis man gør det kortere, så skal man nå mere på kortere tid, og det er ikke hensigtsmæssigt, hvis man vil sørge for, at alle lærer noget.

Men korte kurser kan også være gode for dem, som der har svært ved at finde tid til det i en hverdag, hvis der også er arbejde, anden skole, familie, frivilligt arbejde og meget andet at se til.

Så er det bedst for en, at det kursus ikke optager for meget af ens tid, når man også har andre vigtige ting at se til.

Hvis man vil på et længere kursus, der virkelig foregår over en længere periode, så bør man sørge for, at man ikke har så mange andre ting i kalenderen at se til imens.

Flere Nyheder