Kom længere op i søgeresultaterne ved hjælp af SEO

Vil du gerne blive mere synlig og placeres længere oppe i søgeresultaterne? Så skal du vide noget om SEO. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization eller Søgemaskineoptimering på dansk. Betegnelsen dækker over mange ting, men kort sagt er det alt det, som du kan gøre for at blive mere synlig i søgeresultaterne og dermed blive placeret længere oppe. SEO handler dog ikke kun om det, der foregår på din egen hjemmeside, men er bygget på to aspekter:

1) Onsite SEO 

2) Offsite SEO

Onsite SEO er det, som der foregår på din hjemmeside, mens offsite SEO er det, der er omkring din hjemmeside – det vil sige dét, som der er på resten af internettet. En søgemaskine som eksempelvis Google anvender en masse faktorer, når de skal vurdere din side i forhold til placering, og det er summen af alle disse faktorer, der afgørende for placeringen. Så når du skal optimere din hjemmeside, så handler det om at optimere så mange af disse faktorer som muligt. 

Onsite SEO handler eksempelvis om gode og lange tekster, billeder og links. Offsite SEO handler også i høj grad om links, især back links som er andre hjemmesider, der linker til dig

Klik ind på https://www.klikko.dk/online-reputation-management/, hvor du kan læse mere om at rydde op i søgeresultaterne og promovere mere positivt indhold om din side og dig selv, som er vigtigt at have styr på, når din placering kommer længere op i søgemaskinerne. 

Michelle Løhde