Penisringe – for større, hårdere, og længere varende erektioner

Hvis du af og til oplever, at din penis bliver slap midt under samlejet – eller at den aldrig bliver helt stiv og hård til at begynde med – er det ikke nødvendigvis noget, du behøver at være bekymret over. Rejsningsproblemer kan sagtens være et forbigående fænomen, som kan skyldes alt fra søvnmangel og stress til mangel på visse næringsstoffer i kosten eller sygdom og medicinering. Du bør naturligvis tage problemet alvorligt, hvis det pågår over en længere periode, da det kan være tegn på dybere liggende problemer, som en læge bør kigge på.

Penisringe – forstærker rejsning såvel som nydelse og udholdenhed

Er der blot tale om en periode med lidt slaphed, er der ingen grund til alarm. Og du behøver ikke at snyde dig selv eller din partner for god sex, indtil problemet er drevet over. Med en penisring kan du nemlig – på mere naturlig vis end ved medicinering – opnå en hård og vedvarende erektion, som oven i købet er mere følsom, end du normalt vil opleve. Penisringen strammer nemlig lige tilpas hårdt til omkring roden på din penis, at den forhindrer det blodfyldte svulmelegeme i penis i at tømme sig tilbage i blodcirkulationen. På den måde forbliver penis spændt og hård – hele vejen igennem.

Kan jeg bruge en penisring?

Som udgangspunkt kan alle mænd få glæde af en penisring. Selv mænd uden rejsningsbesvær eller problemer med slaphed kan opnå en hårdere erektion ved hjælp af penisringe. Det er i reglen ufarligt at bruge en penisring til at opnå en hårdere og længere varende rejsning, så længe man er opmærksom på, om man oplever ubehag eller smerte. Gør man det, skal penisringen øjeblikkeligt fjernes. Og man bør heller ikke være iført sin penisring i mere end tyve minutter ad gangen.

Du kan finde penisringe i et stort og velassorteret udvalg på belugi.dk

Astrid Pedersen