Prøv det spændende Progressive Blackjack

Vil du have lidt mere spænding i dit Blackjack-spil? Så prøv Progressive Blackjack, som du kan læse mere om på moneyplay.dk

De fleste steder er Progressive Blackjack et af de mest populære spil, da reglerne er de samme som i klassisk Blackjack, men der er til gengæld en progressiv jackpotpulje. Det er en pulje, der bliver ved med at vokse, indtil der er en, der vinder den. Du har også mulighed for at få delvist fat i den store pulje. 

Reglerne

Du starter med at placere et bet på selve spillet og på den progressive jackpot, hvis du ønsker at få del i den. Derefter får du og dealeren to kort hver, hvor dealerens ene kort ligger med billedsiden opad. Du skal nu komme så tæt på 21 som muligt eller helt ramme tallet med de kort, du har fået, og de kort, du efterfølgende får.

Du vælger helt selv, om du vil have ekstra kort, ligesom du vælger, hvor mange ekstra kort du vil have, og hvornår du vil holde. 

Starter du med at få to virkelig gode kort, kan du vælge at splitte din hånd op i to. For at gøre det skal du placere endnu et bet på din hånd. 

Flere hænder kan udelukke progressiv jackpot

Hvis der er en meget stor progressiv jackpot, kan du vælge at spille på flere forskellige hænder i det samme spil. Du skal dog være opmærksom på, at nogle casinoer har en regel om, at du ikke kan komme i spil til den progressive jackpot, hvis du spiller med flere hænder. 

Det er altid tilladt for dig at splitte en god hånd op undervejs i spillet. Det er netop din mulighed for at vinde den progressive jackpot, og det er dermed ikke det samme som at spille på flere hænder fra start af.

Tina Høy