Spar plads med en sovesofa

11 april 2022 Niels Geckler

advertorial

Med en god sovesofa får du nemt plads til at have en ekstra gæst til overnatning – uden at gå alt for meget på kompromis med sovekomforten.

Hvis du gerne vil have mulighed for at have overnattende gæster i ny og næ, men ikke finder det umagen værd lige frem at have en ekstra seng i boligen – måske på grund af pladsen – så kan du løse det ved at få en god sovesofa. 

senge

Man kan lægge sig til at sove på snart sagt enhver sofa, hvis den ikke er alt for kort. Men det er langt fra sikkert, at det vil give nogen særlig god nattesøvn. Og det er ikke så fedt for din overnattende gæsten at vågen op helt kvæstet af at have sovet på en smal og alt for hård eller alt for blød sofa. Som en god vært vil man gerne kunne tilbyde en bedre soveplads end det. 

Flere funktioner i sovesofaen – det sparer på pladsen

Problemet kan være, at der ikke er plads i boligen til at have en hel seng stående blot til de enkelte gange om året, hvor du har en overnattende gæst. Eller også kan det bare være, at du gerne vil bruge pladsen til noget andet og bedre. De færreste af os bor trods alt på en måde, så pladsen overhovedet ikke er en begrænsning i vores boligindretning og benyttelse af rummene slet ikke kræver prioriteringer.

Sovesofaen har en dobbelt funktion – seng og sofa. Det kan fungerer som en almindelig sofa det meste af året og så kan du slå den ud og rede op til gæsten, de få gange, hvor du har en overnattende gæst i huset. Med en rigtig sovesofa vil man få en meget bedre søvn end på en almindelig sofa, der blot er blevet ryddet for puder for at gøre plads.

Flere Nyheder